popup
2021. október 27.


 • CNC megmunkálás
 • Sorozatgyártás
 • Automatizálás
 • Alkatrészgyártás
 • Precíziós eszközök
 • Mérnöki megoldások
 • Speciális gépek
kulcsszavak:

Pályázatok


SMARTSOL ENGINEERING Kft. termelési kapacitásának bővítése


A projekt alapadatai:

 • Kedvezményezett: SMARTSOL ENGINEERING Mérnöki, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

 • Projekt azonosító: GINOP-1.2.1-14-2014-00470

 • Igényelt támogatás: 61.165.000 Ft

 • Támogatás mértéke: 50 %

 • A projekt költségvetése: 122.330.000 Ft

 • Projekt tervezett befejezése: 2015. december 31.


A projekt bemutatása:

Jelen projektünket Székesfehérváron a Kőrösi tér hrsz.: 12570/34 alatti telephelyünkön valósítjuk meg. Az európai uniós forrás segítségével 2 db eszköz (Quaser MV 204V 12 B megmunkáló központ 5 tengelyes kivitel; Quaser UX600 5 tengelyes CNC megmunkáló központ) beszerzésre nyílik lehetőségünk.

Fejlesztési elképzeléseink piaci szempontok által generált elsődleges szempontok figyelembe vételével készülnek el, a konkrét vevői igények és a praktikusság, költséghatékonyság dominált, a pályázatban szereplő beszerzendő műszaki eszközök is ezt a szemléletet tükrözi. Az új gépekkel munkafolyamataink jelentősen felgyorsulnak, ez által is lehetővé téve a piacon mutatkozó, egyre növekvő fogyasztói igények kiszolgálását.

.

A fejlesztés következménye versenypozíciónk erősödése a meglévő piacokon, új piacok szerzése, további fejlesztések megalapozása. Így biztosított munkahelyeink megtartása, valamint további munkahelyek teremtése.


A projekt megvalósulásának helyszíne:

8000 Székesfehérvár, Kőrösi tér hrsz.: 12570/34


A projekt a következő közreműködő szervezetek támogatásával valósult meg:

Nemzetgazdasági Minisztérium

Cím: 1539 Budapest, Postafiók 684
E-mail:
 gazdasagfejlesztes@ngm.gov.hu">gazdasagfejlesztes@ngm.gov.hu 
Infovonal: 06 40 200-617
 
Honlap:
 www.palyazat.gov.hu

SMARTSOL ENGINEERING Kft. KAPACITÁSBŐVÍTŐ BERUHÁZÁSAINAK TÁMOGATÁSA


A projekt alapadatai:

 • Projekt azonosító: GINOP-1.2.2-15-2015-00051

 • Igényelt támogatás: 33 820 575 Ft

 • Támogatás mértéke: 50%

 • A projekt költségvetése: 67 641 150 Ft,

 • Projekt befejezése: 2017.01.27.A projekt bemutatása:

A pályázat keretei között beszerzésre kerül egy darab DMU 75 monoBLOCK, amely a következő főbb tulajdonságokkal rendelkezik: digitálisan szabályozott AC motorú főhajtás. Integrált motororsó: speedMASTER 20.000 1/perc-ig fordulatszám, SK 40 DIN 69871 Teil 1 szerszámbefogás, sűrített levegővel működtetett szerszám szorító behúzó csap DIN 69872 Form A vagy B, ca. 2,6 s felpörgési és fékidő, 35 kW/40% ED - 25 kW/100% ED teljesítményű meghajtás. A fejlesztéseknek köszönhetően korszerű gép beszerzése valósul meg, amelyek hozzájárulnak a korszerű technológia fejlesztéséhez.A projekt megvalósulásának helyszíne:

8000 Székesfehérvár Körösi tér 12570/34

A projekt a következő közreműködő szervezetek támogatásával valósult meg:

Nemzetgazdasági Minisztérium

Cím: 1539 Budapest, Postafiók 684
E-mail:
 gazdasagfejlesztes@ngm.gov.hu">gazdasagfejlesztes@ngm.gov.hu 
Infovonal: 06 40 200-617
 
Honlap:
 www.palyazat.gov.hu


SMARTSOL ENGINEERING Kft. Termelési KAPACITÁSt eredményező eszközbeszerzése


A projekt alapadatai:

 • Projekt azonosító: GINOP-1.2.1-15-2015-00009

 • Igényelt támogatás: 59 998 399 Ft

 • Támogatás mértéke: 50%

 • A projekt költségvetése: 119 996 799

 • Projekt befejezése: 2017. decemberA projekt bemutatása:

A projekt keretében a következő eszközök kerültek beszerzésre, összesen közel 120 millió forint értékben: CNC megmunkálóközpont mérő- és adatrendszerrel felszerelve, nagy teljesítményű zsugorkészülék, elektro-mechanikus élhajlító, huzalos szikraforgácsoló, lézerhegesztő berendezés, CNC video mérőrendszer. A projekt megvalósítása révén vállalkozásunk jelentősen előrelép a termelési értékláncban, hiszen a beszerzett gépekkel termelési technológiánkat hozzáadott-érték növekedést eredményező módon fejlesztettük. A fejlesztés hatására gyártási folyamatunk révén magas minőségű terméket tudunk gyártani hatékonyan. Az eszközök
beszerzésével optimalizálni tudjuk az egyedi megrendelések folyamatát, illetve esztergálási, marási, fúrási, döntött síkú forgácsolási feladatok precíz és gyors elvégzését,így rövidebb idő alatt tudunk magasabb minőségi terméket előállítani.  A beruházás eredményeképpen jelentősen fejlődik gyártástechnológiánk, lerövidül a gyártási idő, valamint fel tudjuk venni a versenyt olyan külföldi versenytársakkal is, akik korábban gyorsabban és hatékonyabban gyártottak nálunk.

Cégünk alapvető filozófiája, hogy ügyfeleink igényeinek teljes mértékben megfeleljük, ezáltal ügyfeleink bizalmát megnyerjük, és hosszú távú üzleti kapcsolatokat alakítsunk ki. Ezen oknál fogva döntöttünk elsősorban az egyedi és kisszériás alkatrészek, valamint szerszámok tervezése és előállítása mellett. Ezen stratégiánk az elmúlt években sikeresen működött, ezért egyre nagyobb hangsúlyt fektetünk tevékenységi körünk kiterjesztésére, tovább bővítve az általunk tervezett és előállított egyedi termékek palettáját. Azonban további piacok megszerzése további fejlesztések nélkül kivitelezhetetlen. A projektet a vevőinktől visszaérkezett megkeresések és ajánlások, javaslatok generálták, olyan minőségben, ahogyan az új ügyfelek elvárják, csak megfelelő eszközparkkal lehet, ez az egyértelmű elvárás.Az egyedi termékek gyártásának sajátosságát jelzi, hogy ahhoz, hogy a különböző vevői megrendeléseket tudjunk teljesíteni egy olyan gépparkra van szükségünk,
amely kompletten biztosítja a fémmegmunkáláshoz szükséges feltételeket. Ezen igényeknek a pályázatban szereplő eszközök segítségével tudunk eleget tenni.A projekt megvalósulásának helyszíne:

8000 Székesfehérvár Körösi tér 12570/34

A projekt a következő közreműködő szervezetek támogatásával valósult meg:

Nemzetgazdasági Minisztérium

Cím: 1539 Budapest, Postafiók 684
E-mail:
 gazdasagfejlesztes@ngm.gov.hu">gazdasagfejlesztes@ngm.gov.hu 
Infovonal: 06 40 200-617
 
Honlap:
 www.palyazat.gov.hu

„IKT fejlesztés a SMARTSOL ENGINEERING Kft.-nél”

 


A projekt alapadatai:

·         Projekt azonosító: GINOP-3.2.2-8-2-4-16-2017-00236

·         Igényelt támogatás: 8 852 240 Ft

·         Visszatérítendő kölcsön: 11 065 300 Ft

·         Támogatás mértéke: 40%

·         A projekt költségvetése: 22 130 600 Ft

·         Projekt fizikai befejezése: 2019.11. 29.

 

A projekt bemutatása:

Vállalkozásunk több évtizedes gépészhagyományokra alapozott, 100 %-ban magyar tulajdonú családi vállalkozás. Az elmúlt években magas színvonalú mérnöki, műszaki, technológiai fejlesztőbázist hoztunk létre, amellyel bonyolult műszaki követelményű feladatok megoldására vagyunk képesek, azonban a megrendelői és munkavállalói számunk, és szolgáltatásaink növekedése mellett az informatikai rendszer megújítása elmaradt, így vállalkozásunk életpályáján ezzel a pályázati lehetőséggel a meglévő, elavult vállalatirányítási rendszerünket váltjuk fel a Corvex Kft. által fejlesztett InforCom rendszerrel. Célunk ezzel a beszerzéssel egy modern, magyar törvényeket integráló, jó támogatottságú, könnyen kezelhető rendszer bevezetése. Termékeink és üzleti kapcsolataink bonyolultsága miatt rendkívül fontos, hogy egy egységes, minden döntéshozó által jól átlátható integrált adatállománnyal dolgozzunk.

Az új, helyben telepített vállalatirányítási rendszerben, vállalati működésünkre szabva az alábbi modulok kerültek bevezetésre:

Vállalati CRM, értékesítés terület, amely a különböző tevékenységeket, különböző adatbázisokat integrálja, hatékonyabbá teszi az adminisztrációt.

Gyártási terület, a megrendelések nyomon követésére, a termék fázisainak követésére.

Beszerzési, logisztikai terület, a beszállítókkal és szolgáltatókkal való hatékonyabb kapcsolattartáshoz.

Kontrolling és döntéstámogatás a vállalati folyamatok áttekinthetőbbé tételéhez, a hatékonyság növeléséhez.

Munkafolyamat-irányítási rendszer (workflow) a több telephelyen történő, eltérő szolgáltatások kezelésére, a különböző területektől származó adatelemzéshez.

Pénzügyi, számviteli terület a magas számú kimenő és bejövő számla megfelelő kezelése, a munkavállalói kifizetések kezelésére.

Az InforCOM rendszert húsz kollégánk használja, adminisztrátorok, asszisztensek, üzemvezetők és ügyvezetők, továbbá több, a termelésben részt vevő munkatársunk (CNC forgácsolók, lakatosok, stb.)

A bevezetési folyamathoz kapcsolódik az elméleti oktatás a rendszer megértéséhez és a gyakorlati oktatás a modulok használatához.

E korszerű infokommunikációs megoldás tovább erősíti üzleti hatékonyságunkat és jövedelemtermelő képességünket.

 

A projekt megvalósulásának helyszíne:

8000 Székesfehérvár, Kőrösi tér 12570/34 hrsz.

 

A projekt a következő közreműködő szervezet támogatásával valósult meg:

Pénzügyminisztérium - Gazdaságfejlesztési Programok

Cím: 1139 Budapest, Váci út 83.

E-mail: gazdasagfejlesztes@ngm.gov.hu">gazdasagfejlesztes@ngm.gov.hu
Telefon: +36 1 896 6666
Honlap:
www.palyazat.gov.hu