popup
2022. január 19.


 • CNC megmunkálás
 • Sorozatgyártás
 • Automatizálás
 • Alkatrészgyártás
 • Precíziós eszközök
 • Mérnöki megoldások
 • Speciális gépek
kulcsszavak:

Jogi információk

Weboldalunk használata előtt gondosan tanulmányozza át az alábbi felhasználási feltételeket. A weboldalhoz való hozzáférés és anyagainak felhasználása a feltételek teljes körű elfogadásának és betartásának függvénye. Amennyiben nem fogadja el az alább felsorolt feltételeket, kérjük lépjen ki a weboldalról és függessze fel az erről az oldalról letöltött anyagok használatát.

 1. Szerzői jog és a tartalmak felhasználása. A weboldalon található anyagok szerzői és egyéb jogai a smARTSOL Kft. tulajdonát képezik világszerte. A weboldal anyagainak megtekintése, letöltése és reprodukálása kizárólag az Ön belső használatára engedélyezett, azzal a feltétellel, hogy Ön 1) megtartja az eredeti anyagok minden feliratát, 2) a képeket kizárólag a hozzájuk tartozó szöveggel együtt használja fel, és 3) feltünteti a következő szerzői jogra vonatkozó megjegyzést:

© smARTSOL Kft. Minden jog fenntartva.

A weboldalon található anyagok további publikációja vagy kereskedelmi felhasználása a smARTSOL Kft. kifejezett írásbeli engedélye nélkül nem lehetséges.

Ezen weboldal semmilyen része nem tehető elérhetővé egy másik weboldal részeként, sem internetes hiperlink keret formájában, sem másképp. E weboldal és tartalma semmilyen adatbázis felépítéséhez nem használható fel, és nem is tárolható (teljes egészében vagy részben) Ön vagy harmadik fél által hozzáférhető adatbázisokban, és nem bocsátható ki olyan adatbázis, mely részben vagy egészben tartalmazza e weboldalt vagy tartalmát.

 1. Egyéb szellemi tulajdonra vonatkozó jogok. Felhívjuk figyelmét arra, hogy a weboldal anyagaiban leírt bármely termék, eljárás vagy technológia a smARTSOL Kft. részére fenntartott egyéb szellemi tulajdonjog tárgyát képezheti és e dokumentum által nem engedélyezett. A smARTSOL Kft., a smARTSOL Kft. logo, védjegye vagy bejegyzett védjegye.

 2. A kibocsátás szervezőjének nyilatkozata.

A WEBOLDALON TALÁLHATÓ INFORMÁCIÓ KIZÁRÓLAG AZ ÖN BELSŐ INFORMÁCIÓS CÉLJAIRA, AZ INFORMÁCIÓ PONTOSSÁGÁRA VAGY TELJESSÉGÉRE VONATKOZÓ MINDEN KÉPVISELET VAGY JÓTÁLLÁS NÉLKÜL, ILLETVE MINDEN MINŐSÉGRE, ELADHATÓSÁGRA, BIZONYOS CÉLOKRA VALÓ ALKALMASSÁGRA VAGY SZABÁLYOSSÁGRA VONATKOZÓ TÖRVÉNYI SZAVATOSSÁG NÉLKÜL. A smARTSOL Kft. SEMMILYEN ESETBEN NEM FELEL SEMMILYEN FÉLNEK A WEBOLDAL VAGY MÁS HIPERLINKEN KERESZTÜL ELÉRHETŐ WEBOLDAL HASZNÁLATÁBÓL VAGY A WEBOLDALON TALÁLHATÓ INFORMÁCIÓKHOZ VAGY ANYAGOKHOZ TÖRTÉNŐ HOZZÁFÉRÉSBŐL VAGY ARRA VALÓ HAGYATKOZÁSBÓL SZÁRMAZÓ BÁRMI KÖZVETLEN, KÖZVETETT, VÉLETLEN, SPECIÁLIS VAGY KÖVETKEZMÉNYI KÁRÉRT, BELEÉRTVE, DE NEM KIZÁRÓLAG, A PROFITVESZTÉSBŐL, ÜZLETI FORGALOM KIESÉSÉBŐL, VAGY ADATVESZTÉSBŐL SZÁRMAZÓ KÁROKAT, MÉG ABBAN AZ ESETBEN SEM, HA A smARTSOL Kft.-T KIFEJEZETTEN TÁJÉKOZTATJÁK AZ ILYEN KÁROK LEHETŐSÉGÉRŐL, A TÖRVÉNY ÁLTAL BIZTOSÍTOTT KERETEKEN BELÜL. EGYES JOGHATÓSÁGOK NEM TESZIK LEHETŐVÉ A TÖRVÉNYI SZAVATOSSÁG ÉS KÉPVISELET KIZÁRÁSÁT, TEHÁT A FENTI KIZÁRÁSOK NEM MINDEN ESETBEN VONATKOZNAK.

A weboldalon található anyagok technikai pontatlanságokat és tipográfiai hibákat tartalmazhatnak, és az információk külön figyelmeztetés nélkül megváltoztathatók, frissíthetők és törölhetők. A smARTSOL Kft. bármikor végezhet fejlesztéseket, javításokat és/vagy változtatásokat az anyagokban leírt termékeken és/vagy programokban. A smARTSOL Kft. nem szavatolja, hogy a weboldal zavartalanul és hibamentesen működik vagy a hibákat kijavítja. A smARTSOL Kft. nem szavatolja, hogy a weboldal kompatibilis az Ön számítástechnikai berendezéseivel, illetve hogy a weboldal vagy szervere mentes a hibáktól, vírusoktól, férgektől, "trójai falovaktól" és a smARTSOL Kft. nem tehető felelőssé az ilyen romboló hatású sajátosságok által Önnek okozott bárminemű károkért.

Továbbá, a smARTSOL Kft. nem vállal képviseletet vagy szavatosságot semmilyen más weboldalért, melyet Ön ezen a weboldalon keresztül kíván elérni. A smARTSOL Kft. által ilyen weboldalakra biztosított linkek kizárólag az Ön kényelmét szolgálják, és nem jelenti azt, hogy a smARTSOL Kft. jóváhagyja ezeket az oldalakat vagy tartalmukat.

 1. Információküldés a smARTSOL Kft. felé. A vonatkozó általános információkat az Adatvédelem című fejezet tartalmazza. A smARTSOL Kft. nem kíván Öntől bizalmas vagy védett információt kapni ezen a weboldalon keresztül, kivéve ha Önnek a smARTSOL Kft.-vel egyéb írásos megállapodása van érvényben az ilyen jellegű információ megosztásával kapcsolatban. Minden olyan információ, melyet a smARTSOL Kft. e weboldalon keresztül kap és ami nem a smARTSOL Kft. Adatvédelmi Irányelvekben megfogalmazottak körébe tartozó, személyes azonosításra alkalmas információ, NEM-BIZALMAS INFORMÁCIÓNAK TEKINTENDŐ. AMENNYIBEN ÖN EZEN A WEBOLDALON KERESZTÜL VAGY EGYÉB ELEKTRONIKUS MÓDON INFORMÁCIÓT TOVÁBBÍT A smARTSOL Kft. SZÁMÁRA AZ INFORMÁCIÓ BENYÚJTÁSÁRA VONATKOZÓ, A smARTSOL Kft.-VEL KÖTÖTT ÍRÁSOS MEGÁLLAPODÁS NÉLKÜL, AKKOR ÖN MEGÉRTI ÉS BELEEGYEZIK ABBA, HOGY A smARTSOL Kft. MINDEN KÖTELEZETTSÉG NÉLKÜL BÁRMILYEN CÉLRA FELHASZNÁLHATJA EZEN INFORMÁCIÓT.

 2. Jogalkalmazás E weboldal használatát és a hozzáférést a magyar törvények szabályozzák és ezeknek megfelelően értelmezendő, a smARTSOL Kft. és a Felhasználó aláveti magát a magyar bíróság illetékességének.